Lineaire as RK Monoline

Lineaire as RK Monoline

Lineaire as RK Monoline – de nieuwe efficiëntieklasse

De nieuwe RK MonoLine  vervat de volledige ervaring van RK Rose+Krieger in het gamma van lineaire techniek. Het resultaat is een rollengeleiding in het segment van hoge vermogens, die met een zeer goede prijs – prestatie verhouding de klant overtuigt. 

Als vervollediging van de porfolio van lineaire eenheden voor middelmatige belasting heeft RK Rose+Krieger nu met de rollengeleiding een nieuwe bouwreeks op de markt gebracht. De RK Monoline is met de gangbare afmeting 40, 80 en 120 beschikbaar – met tandriemaandrijving (Z) of zonder aandrijving als meelopende momentondersteuning (R). Verdere afmetingen zullen volgen. De met tandriem aangedreven variant is in de afmeting 120 tot 9 400 N belastbaar en bereikt een processnelheid tot 10m/s, bij toelaatbare versnellingen tot 20 m/s². De nieuwe lineaire assen overtuigen door een gelijkmatig loopgedrag en een hoge precisie bij een gemiddelde dynamische belasting.

September 2017

Lees verder »
Telescopische draagarm

De telescopische draagarm is ook als monitorhouder (2/3 compartiment) voor controlekamers enz. inzetbaar. In de hoogte verstelbaar, draaibaar en uittrekbaar!

Nieuw: telescopische draagarm zorgt voor nog meer flexibiliteit

RK Rose+Krieger breidt zijn gamma van draagarmsystemen voor monitorhouders uit met een telescopische draagarm (basislengte: 495 mm). Deze draagarm is in verlengde toestand (720mm) voor monitoren, displays en terminals tot een gewicht van 5 kg ontwikkeld. De zwenkarm zorgt voor nog meer combinatiemogelijkheden en verbetert de ergonomische aanpassing van de eindtoestellen in de werkomgeving. 

Naast het gebruik als separate draagarm, is ook de combinatie van meerdere draagarmsystemen in combinatie met meerdere monitorhouders mogelijk. Bijvoorbeeld moeten er in switch rooms of controleruimtes vaak een veelvoud van monitoren en displays naast of boven elkaar geplaatst worden (Monitor 2/3 compartiment). Deze telescopische draagarm maakt het nu mogelijk vele en verschillende monitorformaten op een eenvoudige wijze ergonomisch te positioneren. 

Die monitoren kunnen flexibel in de hoogte, gedraaid, uitgetrokken en gefixeerd worden...zonder het gebruik van gereedschap. 

September 2017

Lees verder »
Doppelrohr EP(X)-Lineareinheiten

Doppelrohr EP(X)-Lineareinheiten

Lineaire eenheden met dubbele buis EP(X) nu ook in bouwgrootte 30

RK Rose+Krieger heeft zijn gamma van lineaire eenheden EP(X)met dubbele buis uitgebreid met bouwgrootte 30. De lineaire assen van deze serie is geschikt om zowel occassioneel als veelvuldig dagelijke processen en het positionneren van gemiddelde tot hoge lasten in willekeurige montagestanden. Deze eenheden compenseren hoge buigmomenten bij handmatige - en motorverstellingen en kenmerken zich door hoge precisie en lage toleranties van montagevlaktes. 

September 2017

Lees verder »
De RK monitorsupport biedt een maximale flexibiliteit

De RK monitorsupport biedt een maximale flexibiliteit

Compacte monitorsupport

RK Rose+Krieger biedt zijn monitorsupports voor bedieningsterminals, monitoren en andere displaytoestellen voortaan ook aan in een compacte uitvoering. Deze nieuwe support is 50 mm korter als de standaarduitvoering en eveneens flexibel en inzetbaar daar waar de ruimte kleiner is. Het variabele bevestigingsprincipe met halfschalen en verloopbussen voor ronde en vierkante buizen garandeert de montage aan profielen en buizen met een kantlengte respectievelijk diameter van 20, 25 of 30 mm.  

Maart 2018

Lees verder »

Onze markten

© 2019 PM Komponenten NVPrivacy 
Contact