Nieuwe producten

Nieuw bij BOPLA: Serie IOT-sensorbehuizingen BoLink

Voor het opzetten van netwerken ofwel het internet der dingen (Internet of Things of IoT) zijn talrijke elektronische apparaten nodig, die gegevens opnemen, verzamelen, evalueren en doorgeven – van sensoren via communicatieknooppunten tot en met gateways naar het internet. Samen met de nieuwe behuizingsserie BoLink biedt BOPLA nu voor ieder type IOT-apparaten de passende behuizing. Zij beschermen de elektronica en leveren zo een belangrijke bijdrage aan het correct functioneren van het internet der dingen.

Meer informatie »

Solid Clamps met kogelscharnier – vier nieuwe buisverbindingen voor nog meer flexibiliteit

Het assortiment van de aluminium buisverbindingen Solid Clamps  breidt uit: vanaf nu zijn ook de voet-, moffen- en scharnierklemstukken van de bouwgrootte 30 met geïntegreerd kogelscharnier verkrijgbaar. Hierbij vervolledigt het mofklemstuk met dubbele kogel het gamma. 

Oktober 2018

mehr erfahren »

BoPad – meer dan gewoon een handheldbehuizing

De nieuwe elektronicabehuizing is speciaal op de eisen voor mobiele handheld-apparaten afgestemd, die onder moeilijke omstandigheden toepassing vinden. Met de BoPad-behuizing kunnen evenwel niet alleen mobiele apparaten perfect in scene worden gezet – er staan ook varianten voor desktoptoepassingen of accessoires voor bevestiging aan de wand ter beschikking.

De BoPad-behuizingen zijn in vijf basismaten en twee kleuren, zwart en wit, verkrijgbaar. Zoals altijd bij BOPLA kunnen optioneel ook speciale kleuren worden gerealiseerd. Bovendien heeft de gebruiker voor de behuizing de keuze uit lessenaarvormige of rechte versies alsmede uit BoPad-varianten met en zonder batterijvak. De twee „grote“ versies van de BoPad-behuizingen BOP 7.0 en BOP 10.1 zijn geoptimalisserd voor het inbouwen van touchscreens en Li-ionen-accu’s van standaardvorm 18650.

Lees verder »
Voor elke toepassing de juiste elektrische hefzuil

Voor elke toepassing de juiste elektrische hefzuil

Productgamma Multilift II - voor elke toepassing de juiste elektrische hefzuil

De zowel elegante als robuuste elektrische hefzuilen uit het gamma van de Multiliften van RK Rose+Krieger zijn een goed voorbeeld van hoe de uitvoering van een klantspecifieke vraag een standaardproduct wordt  voor een specifiek toepassingsdomein. 

Vanaf heden vervolledigt de Multilift II clean het gamma. Deze multilift werd speciaal ontworpen voor toepassingen in clean rooms. 

•    NIEUW: Multilift CLEAN - voor toepassingen in cleanrooms
•    Multilift II safety– speciaal voor toepassingen boven het hoofd
•    Multilift II telescoop – enkelvoudige inbouw- slag verhouding
•    Multilift II impact – geïntegreerde demping met geabsorbeerde inslagkracht
•    Multilift II ESD – voor hoogteverstelling van ESD werktafels

Overzicht hefzuilen

Maart 2018

Lees verder »

Suspension system GTN II Redesign

Dragersysteem GTN II Redesign

Redesign biedt ergonomisch kabelkanaal en verbeterde oppervlaktekwaliteit

ROSE Systemtechnik heeft het succesvolle aluminium dragersysteem aan een redesign onderworpen. Het geactualiseerd GTN II bezit een verbeterde oppervlaktekwaliteit en munt uit door een vrij toegankelijke kabeldoorvoer.

Met de GTN II biedt ROSE Systemtechnik een modulair dragersysteem voor de meest verschillende bedien- en besturingsbehuizingen. Met een groot aantal componenten zoals hoeken, opzet-, wand- en tussenscharnieren, koppelingen en standvoeten kan het systeem  individueel vorm worden gegeven en aan de diverse behoeften worden aangepast. De opbouw geschiedt optioneel met een gesloten of open aluminiumprofiel. Bij de open profielvariant heeft de gebruiker het voordeel, dat het installatiemateriaal bij onderhouds- en vervangingswerkzaamheden gemakkelijk kan worden bereikt. Geconcipieerd is het dragersysteem voor middelhoge en hoge lasten tot 80 kg bij een maximale boomlengte van 2 m.

Lees verder »

Nieuwe corrosiebestendige lineaire as E-II in roestvrijstaal Ø30 en 40

Op de Hannover Messe stellen wij de inox versie van de lineaire as in de gangbare bouwgrootte 30 en 40 voor. Deze E-II versie in roestvrij staal is 100 % corrosiebestendig en heeft tegenover de standaareenheden een uitgebreider temperatuurbereik van -30 tot + 80°C.  Hier is zelfs nog een uitbreiding mogelijk als de de klant dat wenst. 

Maart 2018

Lees verder »

IP69-test met succes behaald! – Bocube aluminiumbehuizingen bieden maximale bescherming

De robuuste aluminiumbehuizingen in de BOPLA-serie Bocube Alu hebben in een actuele test van de beschermingsklasse conform DIN EN 60529 bewezen, dat ze gevoelige elektronica niet alleen onder ruwe omgevingsomstandheden beschutten, maar dat ze ook tegen water in een hoge-drukstraal bestand zijn. Daarmee kan BOPLA voor de behuizingen in de Bocube Alu-reeks nu ook naast de beschermingsklassen IP66 (sterk straalwater) en IP67 (1 m onderdompeling gedurende 30 minuten) ook de beschermingsklasse IP69 garanderen.

Lees verder »

Onze markten

© 2019 PM Komponenten NVPrivacy 
Contact