Nieuwe producten

Nieuwe Servicewerkzaamheden van Bopla

Nieuwe Servicewerkzaamheden van Bopla

13.05.2019

Digitaal drukken – het flexibele drukprocédé voor de vormgeving van toepassingsspecifieke elektronica-behuizingen

Tot de servicewerkzaamheden van BOPLA behoort naast de mechanische bewerking ook de optische aanpassing van elektronica-behuizingen aan de latere toepassing alsmede aan het corporate design van de klant. Het digitaal drukprocédé is een flexibele en in veel gevallen kostengunstige techniek voor de individuele vormgeving van elektronica-behuizingen – van enkele behuizingen tot en met een complete serie.

Lees verder »
16.04.2019

Sit more comfortably

According to a health study report carried out by German health insurance, people spend around 7.5 hours a day sitting down – whether at work, in the car or at home

Lees verder »
15.04.2019

Workspace Expo 2019

DewertOkin is presenting ergonomic applications for health-conscious office equipment at this year's Workspace Expo in Paris from 16 to 18 April 2019.

 

 

Lees verder »
01.04.2019

Nieuwe kabelwartels en drukcompensatie-elementen completeren het accessoires-portfolio

Teneinde aan nog meer toepassingseisen tegemoet te komen heeft Bopla Gehäuse Systeme GmbH het omvangrijke aanbod aan accessoires voor behuizingen met 15 nieuwe kabelwartels en drie drukcompensatie-elementen uitgebreid. Nu omvat het accessoires-programma in totaal meer dan 100 kabelwartels en drukcompensatie-elementen, die met alle elektronica-behuizingen van BOPLA compatibel zijn.

Lees verder »

Onze markten

© 2019 PM Komponenten NVPrivacy 
Contact