Nieuwe producten

IOT-sensorbehuizingen BoLink

IOT-sensorbehuizingen BoLink

Nieuw bij BOPLA: Serie IOT-sensorbehuizingen BoLink

Voor het opzetten van netwerken ofwel het internet der dingen (Internet of Things of IoT) zijn talrijke elektronische apparaten nodig, die gegevens opnemen, verzamelen, evalueren en doorgeven – van sensoren via communicatieknooppunten tot en met gateways naar het internet. Samen met de nieuwe behuizingsserie BoLink biedt BOPLA nu voor ieder type IOT-apparaten de passende behuizing. Zij beschermen de elektronica en leveren zo een belangrijke bijdrage aan het correct functioneren van het internet der dingen.

De nieuwe IOT-sensorbehuizing BoLink, gemaakt uit zwaar ontvlambaar, zelfblussend PC UL94 V-0, is met zijn lengte van 70 mm en breedte van 42 mm enorm compact. Zij biedt plaats voor sensor, draadloze module en stroomvoorziening en is dankzij de voorgevormde opening voor de integratie van een drukcompensatie-element ook geschikt voor toepassing buiten. Naargelang het vereist vermogen biedt BOPLA de kleine kunststof-behuizing in drie hoogten aan: 15 mm voor een knoopcel, 22 mm voor drie AAA-micro-batterijen en 26 mm voor een  lithiumbatterij CR 14250.
Lees verder »
https://www.bopla.de/nl/bedrijf/nieuwe-producten/article/bopad-meer-dan-gewoon-een-handheldbehuizing.html BoPad: geoptimaliseerd voor de integratie van touchscreens en schermen

BoPad: geoptimaliseerd voor de integratie van touchscreens en schermen

BoPad – meer dan gewoon een handheldbehuizing

De nieuwe elektronicabehuizing is speciaal op de eisen voor mobiele handheld-apparaten afgestemd, die onder moeilijke omstandigheden toepassing vinden. Met de BoPad-behuizing kunnen evenwel niet alleen mobiele apparaten perfect in scene worden gezet – er staan ook varianten voor desktoptoepassingen of accessoires voor bevestiging aan de wand ter beschikking.

De BoPad-behuizingen zijn in vijf basismaten en twee kleuren, zwart en wit, verkrijgbaar. Zoals altijd bij BOPLA kunnen optioneel ook speciale kleuren worden gerealiseerd. Bovendien heeft de gebruiker voor de behuizing de keuze uit lessenaarvormige of rechte versies alsmede uit BoPad-varianten met en zonder batterijvak. De twee „grote“ versies van de BoPad-behuizingen BOP 7.0 en BOP 10.1 zijn geoptimalisserd voor het inbouwen van touchscreens en Li-ionen-accu’s van standaardvorm 18650.Lees verder »
Bocube Alu: IP69-test met succes behaald!

Bocube Alu: IP69-test met succes behaald!

IP69-test met succes behaald! – Bocube aluminiumbehuizingen bieden maximale bescherming

De robuuste aluminiumbehuizingen in de BOPLA-serie Bocube Alu hebben in een actuele test van de beschermingsklasse conform DIN EN 60529 bewezen, dat ze gevoelige elektronica niet alleen onder ruwe omgevingsomstandheden beschutten, maar dat ze ook tegen water in een hoge-drukstraal bestand zijn. Daarmee kan BOPLA voor de behuizingen in de Bocube Alu-reeks nu ook naast de beschermingsklassen IP66 (sterk straalwater) en IP67 (1 m onderdompeling gedurende 30 minuten) ook de beschermingsklasse IP69 garanderen.Lees verder »
Voor elke toepassing de juiste elektrische hefzuil

Voor elke toepassing de juiste elektrische hefzuil

Productgamma Multilift II - voor elke toepassing de juiste elektrische hefzuil

De zowel elegante als robuuste elektrische hefzuilen uit het gamma van de Multiliften van RK Rose+Krieger zijn een goed voorbeeld van hoe de uitvoering van een klantspecifieke vraag een standaardproduct wordt  voor een specifiek toepassingsdomein. De Multilift safety is een variant van de Multilift II en is specifiek ontworpen voor toepassing boven het hoofd in de mediatechniek. 

•    NIEUW: Multilift II safety– speciaal voor toepassingen boven het hoofd
•    Multilift II telescoop – enkelvoudige inbouw- slag verhouding
•    Multilift II impact – geïntegreerde demping met geabsorbeerde inslagkracht
•    Multilift II ESD – voor hoogteverstelling van ESD werktafels

Overzicht hefzuilen

Juli 2017

Lees verder »
Bocube-behuizing in polycarbonaat-uitvoering UL 94 V0

Bocube-behuizing in polycarbonaat-uitvoering UL 94 V0

Bocube-behuizingen - ook bij gebruik in de openlucht onverwoestbaar

De innovatieve en variabel inzetbare industriebehuizingen van de Bocube-reeks zetten accenten. Het geringe aantal onderdelen zorgt voor een probleemloze montage, de homogene kunststoffen zonder geïntegreerde metalen delen verzekeren een optimale recyclage. Bovendien zijn vooral de Bocube-behuizingen van polycarbonaat UL 94 V0 dankzij hun weerbestendigheid zeer geschikt voor buitengebruik.

Lees verder »

Onze markten

© 2018 PM Komponenten NVPrivacy 
Contact